На Калущині провели семінар з питань організації харчування в закладах ресторанного господарства
Спеціалісти Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області на базі готельно–ресторанного комплексу «Green Park» в с. Вістова провели семінар-навчання для керівників закладів ресторанного господарства Калуського району.
Пише про це, Голос-Інфо посилаючись на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано – Франківській області
На семінарі розглядались питання організації харчування організованих груп, недопущення виникнення епідемічних ускладнень в літній період, а також впровадження системи НАССР в закладах ресторанного господарства.
Під час роботи обговорено особливості організації харчування організованих груп дітей, які приїжджають на відпочинок, дотримання вимог щодо складання меню з метою забезпечення безпечного та здорового харчування, щодо переліку заборонених для вживання дітям харчових продуктів та страв, проведення відомчого лабораторного контролю якості готових страв та води, змивів з об’єктів довкілля, дотримання гігієнічних вимог та технології приготування страв.
Крім того було розглянуто питання проходження періодичних медичних оглядів працівниками закладів, причини, механізми та фактори передачі, заходи з профілактики виникнення харчових отруєнь, застосування вимог постійно діючих процедур заснованих на принципах НАССР.
Переглядів: 564