На Франківщині у м’ясі індички виявили сальмонелу

Суспільство

До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого оповіщення щодо виявлення Salmonella typhimurium у крилах індички виробництва Польщі.


Про це повідомили у Держспоживслужбі.

Разом з тим із даного м’яса було виготовлено м’ясо механічного обвалювання і експортувалося до України (отримувач ТОВ “Селміт”, вул. Феросплавна ,38 м.Запоріжжя та холодильний склад “ФРОСТ-4” вул. Автопаркова, 7 м Дніпро).

Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучення з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів.



Переглядів: 263