На Франківщині 70% закладів харчування не дотримуються карантинних вимог
На Івано-Франківщині 70% закладів харчування порушують протиепідемічні вимоги.
Про це повідомили в управлінні Держпродспоживслужби в області, пише Голос-Інфо з посиланням на Суспільне.
12-го липня працівники управління провели перевірки закладів громадського харчування – моніторили дотримання карантинних обмежень.
Усього вдалося перевірити 172 заклади. З них 142 працювали. У 44-х – проводили масові заходи. 12-го липня провели та перевірили 17 весіль, і лише чотири свята проводили без порушень.
Після моніторингу у кожному районі створили робочі групи, які ще раз мають перевірити дотримання протиепідемічних заходів у ресторанах і кав’ярнях. Додаткові моніторинги відбудуться 18-19-го липня.
Також перевірять графік роботи, адже зараз заклади громадського харчування можуть працювати до 23-ї години.
Якщо перевірка знову виявить порушення роботи закладів, то працівники Держпродспоживслужби подаватимуть пропозиції місцевим комісіям з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо призупинення їхньої роботи.
Переглядів: 262