Любите печеню? Азу по-татарськи сподобається вам більше!
Дуже смачна тушкована страва з картоплею та м’ясом.
Азу по-татарськи — традиційна татарська страва, дуже схожа на всім відому печеню. Це тушкована яловичина (баранина), з картоплею, з додаванням солоних огірків та інших овочів. Дуже смачно і просто! Рекомендуємо спробувати всім любителям печені.
Інгредієнти:
- Яловичина (або баранина) — 700 г
- Картопля — 1 кг
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Огірки мариновані — 150 г.
- Рослинна олія (для смаження) — 60 мл
- Томатна паста — 2,5 ст. л
- Бульйон (м’ясний або овочевий) — 400 мл
- Сіль, перець — за смаком
- Часник — 3 зубчики
Приготування:
- Підготувати всі інгредієнти.
- Нарізати м’ясо соломкою і обсмажити на великому вогні.
- Дрібно нарізати солоні огірки, цибулю ріпчасту соломкою.
- Додати цибулю до м’яса, обсмажити.
- Додати томатну пасту, огірки, залити бульйоном.
- Тушкувати до готовності.
- Обсмажити окремо картоплю.
- Змішати все, заправити.
- В кінці додати часник, перемішати.
Смачного!
Переглядів: 277