Курячі ніжки з універсальною підливою, яка відмінно доповнить будь-який гарнір
Смачна страва і до обіду, і до вечері.
Не знаєте, що приготувати до вечері? Тоді ловіть рецепт приготування курячих ніжок в найніжнішій підливі. Вона відмінно доповнить будь-який гарнір, виходить смачною і дуже ніжною.
Необхідні продукти:
- 6 курячих ніжок
- 1 чайна ложка солі
- пів чайної ложки розмарину
- пів чайної ложки куркуми
- пів чайної ложки паприки
- чорний перець
- рослинна олія
- 1 цибулина
- 4 зубчики часнику
- 1 чайна ложка цукру
- 150 грамів сметани
- 200 мілілітрів води
Починаємо приготування:
- Курячі ніжки кладемо в миску, додаємо сіль, перець, розмарин, куркуму і паприку. Натираємо спеціями м’ясо і залишаємо на 15 хвилин.
- У сковороду наливаємо рослинну олію і кладемо м’ясо. Обсмажуємо ніжки на середньому вогні до рум’яності.
- Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками.
- Прибираємо курку зі сковороди і кладемо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору. Потім додаємо подрібнений часник, сметану і воду. Все перемішуємо.
- Кладемо ніжки до овочів, накриваємо кришкою і готуємо 20 хвилин. Потім м’ясо перевертаємо і готуємо без кришки ще 20 хвилин.
- Готову страву подаємо з гарніром з будь-якої крупи, макаронів або картоплі.
Смачного!
Переглядів: 312