Картопля по-сибірськи. Божественно смачно!
Це дуже проста в приготуванні страва, але нереально смачна.
Картопля — звичний для всіх гарнір. І через цю саму звичність він частенько набридає. Але можна помітно урізноманітнити меню, приготувавши незвичайний варіант з вашим улюбленим м’ясом. Пальчики будуть облизувати всі домочадці.
Ви отримуєте неймовірно смачну страву з простих продуктів. М’ясо можна брати будь-яке, смачно вийде зі свининою, але можна готувати і з індичкою, і з куркою, і навіть з молодою телятиною.
Інгредієнти:
- Картопля
- М’ясо будь-яке — 0,5 кг
- Цибуля — 2-3 штуки
- Сіль, перець — за смаком
- Приправа — за смаком
- Олія для смаження
Приготування:
- Наливаємо в розпечений казан олію.
- Додаємо м’ясо, порізане шматочками і обсмажуємо до золотистого кольору.
- Потім додаємо картоплю і також обсмажуємо з усіх боків.
- Солимо і перчимо до смаку, посипаємо порізаною цибулею і заливаємо водою.
- Готуємо на повільному вогні до готовності приблизно 25-30 хвилин.
- Подаємо страву гарячою, посипавши зеленню.
Ароматна золотиста картопелька, ніжне, з рум’яною скоринкою м’ясо і смачна цибулька, це те що потрібно! Смачного!
Покрокове приготування дивіться у відео:
Переглядів: 361