Картопля по-новому — від такої смачної страви ніхто не відмовиться

Кулінарні рецепти

Ця оригінальна картопелька обов’язково здивує вас своїм смаком!

Пропонуємо вам рецепт приготування картоплі по-новому — зтушкувати цей чудовий овоч з печінкою і солоними огірочками. Повірте, від такої страви не зможе відмовитися навіть досвідчений гурман. А ось приготувати її зможе абсолютно будь-яка господиня.

Необхідні продукти

  • 1,2 кілограма картоплі
  • 400 грамів курячої печінки
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 2 солоних огірка
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  1. Картоплю очищаємо і нарізаємо довільними шматочками.
  2. Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену моркву натираємо на тертці.
  3. Печінку промиваємо, очищаємо від плівок і нарізаємо шматочками. Солоні огірки нарізаємо кубиком.
  4. У сковороду наливаємо олію, кладемо цибулю і моркву. Все перемішуємо і тушкуємо до м’якого стану.
  5. До овочів додаємо курячу печінку, перемішуємо і смажимо 3-4 хвилини. За бажанням можна додати 1-2 столові ложки томатної пасти або подрібнених помідорів.
  6. У каструлю кладемо картоплю, додаємо печінку з овочами і огірки. Все заливаємо водою так, щоб продукти були повністю покриті.
  7. Страву солимо і перчимо до смаку, додаємо улюблені спеції і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні протягом 40 хвилин. А потім знімаємо з вогню, накриваємо кришкою, настоюємо 5-10 хвилин і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Джерело



Переглядів: 265