Хочете приготувати швидкий сніданок для всієї родини? Приготуйте ковбасу в клярі
Зникає зі столу за декілька хвилин.
Швидко і смачно! Достатньо всього лише кілька простих інгредієнтів і зовсім небагато часу, щоб перетворити звичайну варену ковбасу в оригінальну страву. Вона ідеально впишеться у швидкий і щільний сніданок.
Посмажити на сковороді ковбасу в клярі зовсім просто, до того ж ще й швидко. Всього хвилин 7-10 і страва готова. Також ковбаса в клярі ідеально підійде в якості закуски або швидкого перекусу. Також страву можна подавати з будь-яким гарніром. Її можна їсти як в холодному, так і в гарячому вигляді, кому як більше подобається.
Інгредієнти:
- варена ковбаса — 200 г
- яйце — 1 штука
- майонез — 2 столові ложки
- борошно — 2 столові ложки
- молоко — 5 столових ложок
- рослинна олія — 2 столові ложки
- сіль і мелений чорний перець — за смаком
Починаємо процес:
- Спочатку готуємо кляр: змішуємо яйця з молоком. Потім додаємо майонез, сіль і чорний мелений перець. Перемішуємо і додаємо борошно. Збиваємо до однорідності.
- Нарізаємо кружальцями ковбасу.
- Поміщаємо кожен кружечок в кляр.
- Потім викладаємо на розігріту сковороду з рослинною олією.
- Обсмажуємо з кожної сторони.
- Готову страву викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Приємного апетиту!
Переглядів: 322