Дуже простий рецепт найсмачнішого рибного пирога
Він не може не сподобатися!
Хочемо поділитися сьогодні рецептом рибного пирога. Цей пиріг — просто фаворит серед подібних страв. Він виходить дуже соковитим і зазвичай подобається всім, хто пробує. Приготувати пиріг нескладно, рекомендуємо вам спробувати і порадувати близьких.
Інгредієнти:
- Філе минтая — 600 г
- Цибуля — 250 г
- Борошно — 1 скл. (250 мл)
- Вершкове масло — (розм’якшене) — 50 г
- Сметана — 2 ст. л.
- Сіль — 1 дрібка
- Рослинна олія — 2 ст. л.
Заливка:
- Яйця — 3 шт.
- Сметана — 3 ст. л.
- Спеції для риби — 1,5 ч. л.
- Сир твердий — 150 г
- Сіль — за смаком
Кроки приготування:
- Замісити тісто з борошна, масла, сметани і дрібки солі. Тонко розкачати і викласти у форму, змащену олією (на відео форма з діаметром 24 см).
- Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на рослинній олії.
- Приготувати заливку: для цього збити віночком яйця зі сметаною та посолити.
- Викласти обсмажену цибулю на тісто, поверх цибулі рибу, порізану невеликими шматочками. Посипати спеціями для риби
- Залити пиріг заливкою і зверху посипати натертим на великій терці сиром.
- Відправити в духовку з температурою 180 градусів приблизно на 30-35 хвилин.
Відеорецепт:
Переглядів: 339