Для студентів УКД відбувся майстерклас із заварювання кави альтернативними методами
У середу, 27 листопада, для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відбувся майстерклас із заварювання кави альтернативними методами від баристи компанії Coffee Lab Roasters Анастасії Гукової, яка розповіла про нові тенденції у світі кави та поділилася секретами правильного приготування напою за допомогою використання методу «дотик».
Пише Голос-Інфо з посиланням на пресслужбу УКД
Крім того, під час зустрічі студенти дізналися про вплив різних методів заварювання на смак кави, а також мали змогу порівняти різні сорти кавових зерен та експериментувати з параметрами заварювання, що дозволяє отримати різноманітні відтінки смаку.
«Практичні поради, унікальні техніки та безліч корисної інформації – цей досвід стане незамінним у майбутній професії в галузі гостинності. Під час зустрічі студенти мали можливість не тільки почути професіоналів, а й самостійно приготувати та спробувати каву», — зазначив викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Міша Подолян.
Переглядів: 107