Чудовий горіхово-яблучний рулет — пальчики оближеш, як це смачно
У цьому рулеті яблука перетворюються на крем.
Нічого складного в приготуванні, а виходить дуже смачна випічка до чаю. Всі хто спробував, дуже задоволені і просять ще.
У цьому рецепті горіхи можна взяти будь-які. Підготуємо все і почнемо!
Інгредієнти
- Яйця — 5 шт.
- Сіль — щіпка
- Цукор — 140 грамів
- Борошно — 80 грамів
- Розпушувач — 1 ч. лож.
- Горіхи — 100 грамів
- Кокосова стружка — 50 грамів
- Ізюм — 50 грамів
- Яблука — 700-800 грамів
- Вершкове масло
- Тростинний цукор — 2-3 ст. лож.
Приготування
1. Яблука чистимо від шкірки і нарізаємо скибочками. На підготовлене деко застеляємо пекарський папір змащений вершковим маслом. Посипаємо папір тростинним цукром і розкладаємо яблука в один щільний шар.
2. Горіхи подрібнюємо, для цього можна скористатися блендером. І змішуємо з борошном та кокосовою стружкою. Додаємо розпушувач.
3. Яйця ділимо на білки та жовтки. Білки з дрібкою солі збиваємо міксером на великій швидкості. Поступово вводимо цукор, продовжуючи збивати. Збиваємо до стійких пік, після чого додаємо 1 жовток і акуратно перемішуємо. Тепер додаємо горіхову суміш. Обережно і ретельно перемішуємо.
4. Отримане тісто викладаємо зверху яблук, рівномірно розподіляємо.
5. Випікаємо в розігрітій духовці при температурі 160 градусів, 35 хвилин.
6. Ароматний яблучний пласт відразу з духовки (поки гарячий) перевертаємо і згорнемо щільним рулетом.
Наберіться трохи терпіння і дайте рулету добре охолонути. Тепер можна запрошувати всіх на чаювання!
Готуйте на здоров’я і з задоволенням!
Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.
Переглядів: 301