Буряковий салат з яловичиною і морквою по-корейськи

Кулінарні рецепти

Дуже смачна закуска.

Ситний м’ясний салат з вареної яловичини, буряка, моркви по-корейськи з додаванням консервованої кукурудзи і майонезу.

Ця страва особливо смачна, а поєднання інгредієнтів зовсім не звичайне. Ніжне м’ясо, овочі і легка пікантність моркви. А головне, продукти доступні і знайдуться у кожної господині. А якщо раптом чогось немає, можна замінити іншим продуктом, тут в хід піде ваша фантазія та смакові вподобання.

Ще одна смачна і легка в приготуванні закуска з буряка у вашу скарбничку. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтесь.

Інгредієнти:

  • Яловичина відварна — 200-250 г
  • Буряк відварний — 1 шт (середній)
  • Морква по-корейськи — 200 г
  • Білокачанна капуста — 200 г
  • Кукурудза консервована 1 банка (200 г)
  • Майонез — 4 ст. ложки
  • Зелена цибуля — 150 г

Приготування:

  1. Буряк нарізаємо середнім кубиком.
  2. Зелену цибулю нарізаємо дрібно.
  3. Капусту шаткуємо соломкою.
  4. Яловичину нарізаємо середнім кубиком.
  5. Змішуємо все в салатниці і заправляємо майонезом.

Приємного апетиту!

Джерело



Переглядів: 247