Ароматні медові крильця з підсмаженою скоринкою в духовці
Спробуйте цю чудову курочку.
Ви думаєте, що солодкий мед не може поєднуватися з м’ясом птиці? Це все ілюзії, бо мед ідеально підходить для основного компонента соусу.
Курячі крильця, приготовані по цьому рецепту мають апетитний колір, приголомшливий аромат і пікантний смак, одночасно гострий, часниковий з легкою медовою солодкістю.
Крильця, мариновані в медовому соусі, можна запікати в духовці, готувати на природі над вугіллям або просто підсмажити на сковороді — в будь-якому випадку, буде смачно!
Подавайте крильця до пива або на обід. Також медові крильця можна подати і в самостійному вигляді, і, як додаток до овочевих салатів, гарнірів.
Інгредієнти:
- Крила курячі — близько 1 кг.
- Часник — 2-4 зубчики
- Масло вершкове — 5 ст. л.
- Мед натуральний — 2 ст. л.
- Гострий томатний соус — 2 ст. л.
- Соєвий соус — 1 ст. л.
- Лимонний сік — 2 ч. л.
- Сіль — за смаком
- Олія рослинна — 2 ст. л.
Приготування:
- Викладаємо курячі крильця в миску, солимо, додаємо рослинну олію і пропущений через прес часник. Перемішуємо.
- Викладаємо крильця на деко в один шар.
- Запікаємо при 200 С протягом 40-50 хвилин.
- Розтоплюємо вершкове масло, додаємо мед, томатний соус, соєвий соус і лимонний сік. Доводимо майже до кипіння і знімаємо з вогню.
- Готові курячі крильця дістаємо з духовки, перекладаємо в миску, поливаємо медовим соусом і гарненько перемішуємо.
Приємного апетиту!
Переглядів: 299