У Франківську представили учасників «Дороги смаку Прикарпаття» (ФОТО)
Сьогодні, 15 жовтня в Івано-Франківську відбувся круглий стіл, присвячений презентації учасників гастрономічного маршруту «Дорога смаку Прикарпаття».
Захід організувала громадська спілка «Дорога смаку Прикарпаття» і управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації, пише Голос-Інфо.
Мар’яна Павлів головний спеціаліст відділу туризму, Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації розповіла про подію:
“Сьогодні відбувається презентація “Дороги смаку Прикарпаття”. Хочемо представити тих, хто буде просувати цю дорогу смаку. Завдяки цьому маршруту хочемо показати можливості Івано-Франківщини в гастрономічній галузі”.
Розповідає, що зараз це тільки новостворений проєкт, але представники вже будують плани:
“Плануємо створювати багато маршрутів, але зараз це поки початок. Тож поки готуємо один маршрут”.
Віталій Качкан директор ресторації Мулярових розповів детальніше про “Дорогу смаку”:
“Створюємо продукт, який може затягнути сюди людей, які будують їхати цільово.
Людина може отримати гастровраження, за рахунок цього відбувається підсилення попиту.Цілісність цього продукту є важливим чинником для його просування. У нас щодня йдуть залучення нових локацій на продукт, який буде розвивати регіон. Хочемо, щоб працювало більше людей, закликати гостей, та більше продавати продукції”.
Розповів, що організатори створили спеціальну мапу:
“Зараз розробляємо маршрут. Цінність цього маршруту у тому, що можемо почати його з будь-якої точки по карті. Усі регіони рівноцінні”.
Зараз працює дорога в Бесарабії. До місяця часу організатори мали б сформувати продукт, який буде винесений на український рівень.
Учасники гастрономічного маршруту розповіли про свої надбання та чим їхній район може бути цікавим для туристів.
Поділилися,що головна мета цього проекту – сталий розвиток Карпатського регіону.
Розказали детальніше про свою продукцію та чим вона унікальна.
Переглядів: 273