Загортаємо м’ясо в лист пекінської капусти і відправляємо готуватися
Але це не голубці!
Кожна господиня думає, чим розбавити щоденне меню. Погодьтеся, що питання, що приготувати, відпаде саме собою, якщо натрапити на смачний рецепт.
Є безліч рецептів, які стали дуже популярні. Сьогодні пропонуємо один із них. Капустяні завиванці. Ситний і цікавий рецепт на вечерю. Є капуста, м’ясо і смачний соус — бульйон, але це не голубці!
Рецепт:
- пекінська капуста
- відбивні — 4-5 шт
- помідори — 3-4 шт
- сметана — 150 мл
- борошно — 1 ст. лож
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- зелень кропу
- сіль, чорний перець
Приготування:
- У першу чергу обсмажуємо цибулю (порізану соломкою) і моркву. Це частина начинки і щоб було не лише смачно, але і красиво, краще обсмажувати окремо.
- М’ясо добре відбиваємо, виходять довгі відбивні. Солимо і перчимо з двох сторін, і для зручності розрізаємо навпіл.
- Пекінську капусту розбираємо на листя (за кількістю підготовлених відбивних). І хвилин на п’ять заливаємо окропом, нехай листя стане ще м’якшим. Можна використовувати і білокачанну капусту, тільки товсті прожилки необхідно вирізати.
- Формуємо рулетики. Лист капусти, зверху пласт м’яса і на край викладаємо обсмажені цибулю і моркву.
- Отримані завиванці викладаємо в каструлю, заливаємо склянкою гарячої води і зверху розкладаємо порізані помідори. Готуємо під кришкою хвилин 30, нагрів середній.
- В кінці бульйон солимо і заправляємо соусом. Для соусу змішали сметану, борошно і зелень кропу. Даємо покипіти ще хвилин 10.
Дуже смачно і красиво все вийшло! Повторюйте на здоров’я, готуйте із задоволенням!
Переглядів: 432