У Франківську відомий кухар та продюсер гурту “Фамілія Перкалаба” приготували “цікавий” борщ (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Сьогодні, 18 грудня, до Франківська завітав відомий кухар Євген Клопотенко.
Він готував справжній гуцульський борщ разом з Олегом (Мохом) Гнатівим, продюсером гурту “Фамілія Перкалаба” на “Промприлад. Реновація”.
Подія відбулась в рамках зйомки проєкту “Борщ. Секретний інгредієнт”. Її ведучий – Євген Клопотенко – їде у мандрівку Україною шукати класичний рецепт борщу, аби зареєструвати його як українську національну страву в рамках ЮНЕСКО.
“Борщ – це про те, що ти вживаєш кожен день. До борщу можна додавати будь-що головне, щоб смак був збалансований”, – повідомив кухар.
Він додав:
“Коли я приїхав на Франківщину мене здивувало, що ви додаєте у нього 21 інгредієнт”.
Переглядів: 242