Тушковані свинячі реберця у вині — смачні та соковиті
Страва безумовно стане центром святкового столу.
Відмінна страва. Встояти перед нею не зможе навіть вибагливий гурман. Реберця виходять дуже ніжними та смачними. М’ясо просочується спеціями та часником, і буквально тане в роті. Це така смакота, що вам просто необхідно її приготувати.
Готувати свинячі реберця легко і потрібно постаратися, щоб їх зіпсувати.
Необхідні продукти
- 1 кілограм свинячих ребер
- 1 цибулина
- 2 столові ложки рослинної олії
- 1 столова ложка томатної пасти
- 1,5 склянки червоного сухого вина
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
- приправи за смаком
Починаємо приготування
- Реберця промиваємо та нарізаємо порційними шматочками.
- У сковороду наливаємо олію, добре нагріваємо і кладемо реберця. Обсмажуємо їх до рум’яності.
- Цибулю очищаємо, нарізаємо соломкою і додаємо до м’яса. Все перемішуємо і обсмажуємо 1-2 хвилини. Додаємо до них сіль, перець, томатну пасту і знову перемішуємо.
- Потім вливаємо червоне вино, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 1,5 години.
- У готові реберця додаємо часник, пропущений через прес, спеції і тушкуємо ще 2-3 хвилини. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Приємного апетиту!
Переглядів: 374