Смачний дієтичний пиріг без борошна — їж, скільки хочеш
Щоб завжди залишатися у формі, необов’язково обмежувати себе в їжі або не їсти зовсім.
Щоб завжди залишатися у формі, необов’язково обмежувати себе в їжі або не їсти зовсім. Варто лише дотримуватися легких правил і хоча б зрідка не балувати себе булочками, а зробити легкий пиріг, ось побачите, жити стане легше!
А у нас сьогодні на черзі новий рецепт, але як і завжди, максимально простий, але корисний! Цей пиріг без борошна і цукру, але з яблуками здатний вас здивувати! Спробуйте його приготувати уже сьогодні й реакція рідних не змусить довго чекати.
Отже, нам знадобиться:
- два яблука,
- 150 грамів вівсяних пластівців,
- 100 грамів сиру,
- три яйця,
- 50 грамів меду,
- 50 мл кефіру,
- розпушувач — 1 ч.л
- кориця — 0,5 ч.л
Починаємо приготування з подрібнення вівсяних пластівців, вони повинні утворити борошно. Потрібно додати розпушувач і добре перемішати. Сир можна трохи розім’яти, потім додати до нього кефір і мед змішати в блендері до однорідності. У цю суміш додаємо яйця, корицю і перемішуємо, потім обережно додаємо наше борошно і знову збиваємо.
Яблука необхідно почистити й нарізати шматочками, якими вам хочеться. Застеляємо папером форму, вниз кладемо яблука і заливаємо тістом. Випікати при 180 градусах протягом пів години. Ваш пиріг готовий, а результат приємно здивує.
Переглядів: 251