Шоколадний і вологий торт — випічка, яка стане вашим фаворитом

Кулінарні рецепти

Рекомендуємо спробувати!

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного тортика, який сподобається багатьом.

Десерт виходить ніжним, повітряним, ароматним і шоколадним. Ним ви з легкістю розбавите свої як повсякденні, так і святкові чаювання. Рекомендуємо всім спробувати.

Потрібні інгредієнти:

  • 300 г борошна
  • 4 столові ложки какао
  • 1 чайна ложка соди
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 200 грамів цукру
  • 50 мл рослинної олії
  • половина пакетика ванільного цукру
  • щіпка солі
  • 200 мл води
  • половина чайної ложки розчинної кави

Починаємо процес:

  1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо борошно, соду, сіль і какао. Добре перемішуємо.
  2. Тепер беремо іншу ємність і об’єднуємо в ній рослинну олію, цукровий пісок, розчинну каву, сік лимона і воду. Використовуючи міксер, збиваємо все до повного розчинення цукру.
  3. Після чого підготовлену рідку суміш відправляємо до сухої і добре перемішуємо з допомогою міксера.
  4. За бажанням ви можете замінити какао на темний шоколад. Для цього треба буде його розтопити на водяній бані і відправити в готове тісто.
  5. Беремо форму для випічки змащуємо її маслом. Після чого трохи присипаємо борошном або манною крупою. Відправляємо сюди підготовлене тісто і розрівнюємо його.
  6. Після чого ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 40-45 хвилин.
  7. Після закінчення потрібного часу дістаємо готовий пиріг і охолоджуємо його. Потім можете прошарувати улюбленим кремом або просто присипати тертим шоколадом.

Приємного апетиту!

Джерело



Переглядів: 255