Прикарпатців попередили про небезпечні морепродукти
Сьогодні, 29 червня, стало відомо про виявлення небезпечних морепродуктів із бактеріями сальмонела.
Пише Голос-Інфо з посиланням на Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
До Головного управління Держпродспоживслужби в Івано- Франківській області надійшов лист Держпродспоживслужби України щодо виявлення невідповідної харчової продукції.
Йдеться про філе лосося охолодженого на шкурі, філе риби масляної холодного копчення, упакованої під вакуумом та заморожені креветки виробництва ТОВ «Мостард».
За мікробіологічними показниками в них виявлено Salmonella та підтверджено перевищення загальної бактеріологічної забрудненості.
Наразі Головне управління попереджає операторів ринку Прикарпаття, які здійснюють розповсюдження вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу.
Відповідно до частини 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, оператори також повинні у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
Переглядів: 312