Окрошка на швидку руку на квасі
Смачне і дуже освіжаюче літнє блюдо.
Окрошка на квасі просте у приготуванні, але дуже апетитне блюдо. Воно обов’язково повинно бути у вашому літньому меню. Окрошка точно сподобається вашим близьким і в літній час вона просто ідеальна!
Необхідні продукти:
- 2 літри квасу
- 200 грамів вареної ковбаси
- 3 варених картоплі
- 2 відварених круто яйця
- 2 свіжих огірка
- 7 редисок
- зелена цибуля
- кріп
- 1 столова ложка гірчиці
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування:
- У огірків відрізаємо хвостики і нарізаємо кубиками, кладемо в супницю. Варену ковбасу нарізаємо дрібними шматочками, перекладаємо до огірків.
- Картоплю очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками, додаємо до решти продуктів.
- Очищаємо яйця від шкаралупи і також нарізаємо шматочками, кладемо в супницю.
- Промиваємо кріп і зелений лук. Добре подрібнюємо, додаємо в супницю.
- Натираємо на тертці редиску і кладемо до решти продуктів.
- Все солимо і перчимо до смаку, додаємо гірчицю, вливаємо квас, все перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо настоятися 10 хвилин, а потім подаємо до столу.
Смачного!
Переглядів: 271