Королівська ватрушка з м’ясом — головне утриматися і не з’їсти все відразу!
Це дуже смачно.
Пропонуємо приготувати незвичайну смакоту. Ватрушка з м’ясною начинкою нікого не залишить байдужою. Випічка виходить рум’яною, ситною, ароматною і дуже смачною!
Інгредієнти нам знадобляться для її приготування прості і доступні, вони напевно знайдуться у будь-якої господині. Рекомендуємо спробувати.
Інгредієнти:
- масло вершкове — 150 г;
- сіль — 1/3 ч. л;
- борошно — 300 г;
- розпушувач — 1 ч. л.
Начинка:
- куряче філе — 400 г;
- цибуля — 1 шт;
- яйця — 2 шт;
- гірчиця діжонська — 1 ч. л;
- сіль і перець — за смаком;
- сметана — 100 г.
Приготування:
- Нарізаємо м’ясо дрібними кубиками, солимо і перчимо до смаку, додаємо яйця, сметану і гірчицю. Вимішуємо до однорідності.
- Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо на рослинній олії.
- Змішуємо остиглу цибулю з фаршем і залишаємо постояти близько пів години.
- Готуємо тісто: змішуємо просіяне борошно з розпушувачем і шматочками холодного вершкового масла, сіллю. Перебиваємо масу блендером до стану крихти.
- Висипаємо в форму третину крихти, розрівнюємо, формуємо невеликі бортики і викладаємо зверху начинку, знову розрівнюємо.
- Посипаємо зверху крихтою, яка залишилася.
- Випікаємо пиріг при 180 С протягом 50 хвилин до рум’яності.
Смачного!
Переглядів: 358