Гарбузові оладки — і корисно і дуже смачно, а ще від них не товстіють (+ВІДЕО)

Кулінарні рецепти

Гарбузові панкейки просто шикарно справляються з покращенням осіннього настрою.

Подейкують, що для доброго ранку необхідно сонечко. А де його взяти, коли осінь, похмуро і темно? Правильно! Спекти його вдома самостійно! Гарбузові панкейки просто шикарно справляються з цим завданням.

Інгредієнти:

  • 100 г будь-якого борошна
  • 100 мл кефіру (або молока)
  • 450 г сирого гарбуза
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. меду
  • щіпка солі
  • горішки і насіння гарбуза для подачі

Приготування:

  1. Гарбуз наріжте шматочками і викладіть на деко, застелене пергаментом. Випікайте гарбуз при 180 градусах протягом пів години.
  2. Подрібніть гарбуз до стану пюре за допомогою блендера.
  3. До гарбузового пюре додайте 2 яйця, борошно, дрібку солі. Борошно можна брати будь-яке. Смачно з кукурудзяним, але можна додавати і рисове або житнє, також цікаво виходить.
  4. Влийте кефір або молоко, додайте мед. Гарненько все перемішайте до однорідності.
  5. Обсмажуйте панкейки на сухій, добре розігрітій сковороді з двох сторін до рум’яного кольору.
  6. Викладайте панкейки один на інший стопочкою. Зверху їх можна посипати горішками, насінням гарбуза, полити медом. Також можна злегка присипати кокосовою стружкою. Це дуже смачно!

Джерело



Переглядів: 310