Гарбузові оладки — і корисно і дуже смачно, а ще від них не товстіють (+ВІДЕО)
Гарбузові панкейки просто шикарно справляються з покращенням осіннього настрою.
Подейкують, що для доброго ранку необхідно сонечко. А де його взяти, коли осінь, похмуро і темно? Правильно! Спекти його вдома самостійно! Гарбузові панкейки просто шикарно справляються з цим завданням.
Інгредієнти:
- 100 г будь-якого борошна
- 100 мл кефіру (або молока)
- 450 г сирого гарбуза
- 2 яйця
- 3 ст. л. меду
- щіпка солі
- горішки і насіння гарбуза для подачі
Приготування:
- Гарбуз наріжте шматочками і викладіть на деко, застелене пергаментом. Випікайте гарбуз при 180 градусах протягом пів години.
- Подрібніть гарбуз до стану пюре за допомогою блендера.
- До гарбузового пюре додайте 2 яйця, борошно, дрібку солі. Борошно можна брати будь-яке. Смачно з кукурудзяним, але можна додавати і рисове або житнє, також цікаво виходить.
- Влийте кефір або молоко, додайте мед. Гарненько все перемішайте до однорідності.
- Обсмажуйте панкейки на сухій, добре розігрітій сковороді з двох сторін до рум’яного кольору.
- Викладайте панкейки один на інший стопочкою. Зверху їх можна посипати горішками, насінням гарбуза, полити медом. Також можна злегка присипати кокосовою стружкою. Це дуже смачно!
Переглядів: 310