Чому потрібно смажити млинці тільки на майонезі

Кулінарні рецепти

Вони не засихають в холодильнику і довго залишаються повітряно-ніжними.

У світлі цього ми пропонуємо читачам приготувати м’які млинці на майонезі. Вони не засихають в холодильнику і довго залишаються такими ж повітряно-ніжними, як і після приготування.

Приготуй солону сирну, грибну або м’ясну начинку на свій смак, загорни її в млинці і насолоджуйся чудовим смаком! Або подай їх з ніжною сирною начинкою, шоколадною пастою, варенням або фруктами.

Інгредієнти:

  • 0,5 л теплої води
  • 9 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. майонезу
  • 2 яйця
  • 2 ст. л. цукру
  • 15 г ванільного цукру
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • щіпка солі

Приготування:

  1. Збий міксером або вінчиком майонез, яйця, цукор, сіль і ванільний цукор.
  2. Додай теплу воду і просіяне борошно. Добре перемішай, щоб не було грудочок і налий рослинну олію. Дай тісту відпочити 20 хвилин.
  3. Змасти сковороду рослинною олією, але тільки один раз. На початку смаження постав її на середній вогонь.
  4. Невелику кількість тіста рівномірно розподілили по поверхні сковороди.
  5. Обсмажуй млинці на розпеченій сковороді по 1-2 хвилини з кожного боку. Стеж за тим, щоб вони не підгоріли.

Смачного!

Джерело



Переглядів: 300